Zabavne poletne počitnice v Krajinskem parku Lahinja

09. 06. 2023

Starši in otroci pozor!

Vse že diši po poletju. Prihajajo sončni in brezskrbni poletni dnevi, ko se bomo ponovno srečevali, družili, zabavali, šli na izlet ali dva. 

Tudi letos smo v Krajinskem parku Lahinja pripravili celotedenske zabavne poletne počitnice. Rdeča nit letošnjih počitnic bodo ČUSTVA. Spoznavali bomo kaj so čustva, kako jih prepoznati in kako se odzvati nanje.

Poleg delavnic pa se bomo tudi igrali in uživali v različnih športnih, ustvarjalnih, miselnih in ostalih zabavnih aktivnostih. Vse to v objemu reke Lahinje.

Delavnice bodo potekale od 21. do 25. avgusta med 08.00 in 14.00 pri Info centru Krajinskega parka Lahinja (Veliki Nerajec 11). Delavnice so namenjene otrokom, ki so to šolsko leto obiskovali 1.-5. razred.

Pa da bomo imeli dovolj moči za vse pripravljene aktivnosti bomo vsak dan imeli TOPLO malico ter veliko osvežilne pijače! Prispevek za celotedenske počitnice znaša 55 EUR/otroka in vključuje toplo malico, nepozabne počitnice ter tudi DARILO.


Prijave zbiramo do 07. avgusta 2023 oziroma do zapolnitve mest.

Prijave oddajte preko Google Form prijavnice.


Kako smo preživeli zimske počitnice in pa tudi lanske poletne počitnice, si lahko ogledate na našem Facebook profilu, pa tudi v novičkah:

Veselimo se poletnega srečanja!